Comenzi si suport telefonic: 0753 496 074 sau pe mail la de luni pana vineri intre 8:30 - 17:00

Despre noi

Bine ați venit la Hispania Consulting SRL - magazin online specializat în vânzarea de accesorii și feronerie sub marca proprie!

Cu o pasiune pentru design și funcționalitate, suntem lideri în industria accesorii feronerie, oferind produse de cea mai înaltă calitate. Descoperiți gama noastră diversă de mânere, balamale, zăvoare și sisteme de glisare, create cu atenție la detalii și folosind materiale durabile.

La Hispania Consulting SRL, ne concentrăm pe calitate și inovație. Prin marca noastră proprie, vă asigurăm produse de top adaptate nevoilor dvs. Fie că sunteți un constructor profesionist sau un pasionat de bricolaj, găsiți soluțiile ideale pentru proiectele dvs.

Descoperiți experiența de cumpărare ușoară și plăcută oferită de site-ul nostru. De la mânere elegante și moderne până la sisteme de glisare fiabile, puteți alege rapid produsele potrivite pentru nevoile dvs. Avem o gamă largă de accesorii și feronerie, concepute pentru a adăuga valoare și stil în proiectele dvs.

Vă mulțumim că ați ales Hispania Consulting SRL ca partener în achiziționarea de accesorii și feronerie. Beneficiați de produse de calitate superioară și servicii excelente, susținute de o echipă pasionată și dedicată.

Pentru mai multe informații sau asistență, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați proiectele în realitate.

whatsapp
Acest website utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu Politica de Cookie